Cerca:
Notícies << tornar
GRAN INTERCANVI DE CASALS DE LA GENT GRAN
27/06/2018
La Llar de Jubilats SPT va ser una gran amfitriona
La Llar de Jubilats SPT participa en el programa d'intercanvi entre Casals de la Gent Gran organitzat per tècniques de diferents ajuntaments de la comarca i amb el suport del Consell Comarcal Osona.
En aquest projecte, Sant Pere va rebre ahir la visita del Casal de Viladrau que va passar tot el dia al nostre poble. Al matí i després de la rebuda i al benvinguda van poder fer la Ruta de la Torneria amb les explicacions per part de la tècnica municipal Eva Casellas. Després visita a l'església i cantada per part de la Coral de la Llar de Jubilats. 
El dinar, qeu s'havia de fer a l'Envelat del Polvorí però es va traslladar al pavelló va anar càrrec de l'Ajuntament de Sant Pere amb l'ajuda de membres de la junta de la Llar de Jubilats i a la tarda, després de l'entrega de records per part de cada municipi i dels parlaments per part de l'Alcaldessa de Viladrau Margarida Feliu, l'alcalde de Sant Pere Jordi Fàbrega i les presidentes d'ambdós casals, moment per a l'actuació de playback del grup del Casal de Gent Gran de Torelló.

Una gran jornada que es repetirà ara amb la visita del Casal de Sant Pere a Viladrau

Àlbum fotografies
 
 
Ajuntament de Sant Pere de Torelló - NIF: P-0823300-I
c. Verdaguer, 18 - 08572 Sant Pere de Torelló (Barcelona)
Tel. 93 858 40 24
Fax 93 850 91 30
st.peret@diba.cat
Avís legal
Web per Duma Interactiva.