Cerca:
Notícies << tornar
L'ESCOLA JM XANDRI TANCA LES PORTES FINS EL SETEMBRE
25/06/2018
Els alumnes del Xandri van oferir un gran espectacle de final de curs
Un any més, alumnes i professors de l'escola JM Xandri van celebrar conjuntament amb familiars i amics la festa de final de curs amb un espectacle de música, ball, teatre... realment espectacular i que va impressionar a tot el públic assistent. 
La festa va començar a les 8 del vespre al pavelló sota la temàtica treballada durant tot el curs i que era les Olimpíades de Barcelona. Cada curs i cada cicle va anar apareixent a la pista on, acompanyats de música i de les explicacions i presentacions dels alumnes de 6è, van anar creant coreografies músicals vinculades amb l'experiència de les Olimpíades del 92. 
Al final cançó de comiat dels alumnes de 6è que passen a una nova etapa educativa fora de l'escola Xandri i comiat a quatre de les professores de l'escola que després de molts anys entren també en una nova etapa de la vida deixant enrera una gran professionalitat i treball a l'escola JM Xandri. 

Amb la festa els alumnes del Xandri acabaran el curs 2017/2018 i inicien el període de vacances d'estiu amb diferents propostes de Casal d'estiu i lúdiques per poder fer durant tot el mes de juliol.  
 
 
Ajuntament de Sant Pere de Torelló - NIF: P-0823300-I
c. Verdaguer, 18 - 08572 Sant Pere de Torelló (Barcelona)
Tel. 93 858 40 24
Fax 93 850 91 30
st.peret@diba.cat
Avís legal
Web per Duma Interactiva.