Cerca:
Notícies << tornar
GRAN JORNADA DE CELEBRACIÓ DE L'HOMENATGE A LA VELLESA
13/06/2018
La festa va comptar més d'un centenar de persones
Diumenge, 10 de juny, es va celebrar la tradicional Festa d'Homenatge a la Vellesa que va comptar amb la participació de més de 100 persones que van gaudir del dinar al pavelló, els actes de reconeixament als majors de 90 anys, que enguanyen han estat un total de 47, i el concert - ball a càrrec del Duet Cantamanyanes, amb el guitarrista santperenc, Jordi Serra.

En el torn de paraules per part de la Junta de la Llar de Jubilats i de l'Ajuntament, agraïment a tots els assistents per la seva presència i per la seva participació als actes que pràcticament cada setmana es programen des de la Llar o bé des de la regidoria de Gent Gran. L'alcalde va aprofitar també per agraïr i valorar un cop més la gran tasca que fa la Junta de la Llar de Jubilats i la voluntat de l'Ajuntament de seguir treballant perquè la Gent Gran del poble pugui comptar amb tots els serveis i propostes d'activitats possibles.

Abans de marxar repartiment d'un obsequi per a tots els assistents que valoraven molt positivament la festa i alhroa que insistien en la importància de la seva continuïtat
 
 
Ajuntament de Sant Pere de Torelló - NIF: P-0823300-I
c. Verdaguer, 18 - 08572 Sant Pere de Torelló (Barcelona)
Tel. 93 858 40 24
Fax 93 850 91 30
st.peret@diba.cat
Avís legal
Web per Duma Interactiva.