Cerca:
Notícies << tornar
ELS ACTES DE SANT JOAN I SANT PERE A PUNT
07/06/2018
La regidoria de Cultura i la de Festes de l'Ajuntament ja té a punt tots els actes que es celebraran coïncidint amb la festivitat de Sant Joan i Sant Pere, la Festa Major petita que recupera el seus dies festius tradicionals.
En ambdós casos, el format es mantindrà igual que en els a darrers anys. D'una banda es preveu l'arribada de la Flama del Canigó, lectura del manifest, encesa del peveter i de la foguera i repartiment de coca i cava.
Pel que fa a la Festa Major "petita" començarà amb el tradicional sopar de revetlla a la plaça Monmamy, animat per la música del PD Xevi Guitart que ja va animar el sopar del dia 8 de març.
El dia de Sant Pere, i després de l'Ofici Solemne, vermut popular al parc Mas Collell, acompanyats per l'audició de sardanes de la Ciutat de Girona. A la tarda arriba l'activitat pels més menuts amb animació amb el grup Harpo's Band i festa de l'espuma i pels més grans sessió de cine fòrum i berenar a la Llar de Jubilats.
Completa el programa d'actes, l'lntercanvi de Casals amb la visita a Sant Pere del Casal de Gent Gran de Viladrau el dimarts dia 26 de juny, la sessió de l'hora del conte amb Titelles Naip a la biblioteca l'Esqueller el dia 27 de juny a les 6 de la tarda i la XXa Trobada Gegantera el dissabte dia 30 de juny i el concert de Cocoa Gospel SPT el diumenge dia 1 de juliol a les 8 del vespre a l'envelat del Polvorí
 
 
Ajuntament de Sant Pere de Torelló - NIF: P-0823300-I
c. Verdaguer, 18 - 08572 Sant Pere de Torelló (Barcelona)
Tel. 93 858 40 24
Fax 93 850 91 30
st.peret@diba.cat
Avís legal
Web per Duma Interactiva.