Cerca:
Notícies << tornar
NOUS ACTES INCÍVICS AL POBLE
05/06/2018
Els actes bandàlics han afectat al mobiliari urbà i a algunes instal·lacions municipals
En els darrers dies, s'han dut a terme a Sant Pere, nous actes bandàlics que han suposat destrosses en equipaments municicpals i en el mobiliari urbà. 
D'una banda l'intent d'entrar a la piscina, que ja està tancada al públic per preparar la d'estiu, ha comportat l'avaria de la porta giratòria que caldrà reparar gairebé sencera. Així mateix també han aixafat l'aparell de connexió per a les persones que fan ús de l'espai d'autocaravanes a l'entrada del poble. Aquests serien els dos espais municipals afectats pels actes bandàlics en els darrers dies. No obstant s'han dut a terme altres accions poc agradables com són l'arrencada constant de les plantes que es col·loquen en les jardineres de la travessera urbana i de diferents carrers del poble i s'han arrencat també les bases que subjecten la barana de la zona de La Roureda. 
Des de l'Ajuntament s'ha fet una crida per tal que si alguna persona ha vist alguna cosa ho comuniqui i al mateix temps es demana civísme per part de tots els ciutadans i en tots els aspectes. Les queixes per les caques de gos i pels gossos deslligats passejant pel poble i pels cotxes mal estacionats, també han tornat a incrementar-se en els darrers dies. 

A banda de noves campanyes informatives i d'alertes en favor del civísme i el respecte... l'Ajuntament de Sant Pere està treballant en la instal·lació de càmares de vigilància en la zona de la piscina, pavelló i gimnàs municipal així com també en la zona de l'Envelat i de les autocaravanes. Amb aquestes mesures es preveu evitar alguns d'aquests actes bandàlics.
 
 
Ajuntament de Sant Pere de Torelló - NIF: P-0823300-I
c. Verdaguer, 18 - 08572 Sant Pere de Torelló (Barcelona)
Tel. 93 858 40 24
Fax 93 850 91 30
st.peret@diba.cat
Avís legal
Web per Duma Interactiva.