Cerca:
Notícies << tornar
ELS AMICS DE LA FLAMA HOMENATGEN LA SANTPERENCA DOLORS VILA
23/05/2018
Dolors Vila ha estat sempre una de les persones més actives dins el grup dels Amics de la Flama
La santperenca Dolors Vila, va ser homenatjada ahir a Coll d'Ares per la seva gran tasca, implicació i treball durant molts anys en l'organització de l'arribada de la Flama del Canigó i en la reivindicació i lluita per la llengua i la cultura catalana. 
Dolors Vila i la seva germana Conxita, que va morir fa uns anys, han estat sempre al capdavant de l'organització de l'arribada de la Flama del Canigó i és per això que des de la junta de l'entitat es va voler, ahir, fer un reconeixament a la seva persona. 
L'acte, sota una forta pluja, es va fer a Coll d'Ares on s'hi ha col·locat una escultura molt representativa de la Flama del Canigó.
Dolors Vila, de 89 anys, va agraïr als Amics de la Flama, familiars, amics i al consistori de Sant Pere aquest reconeixament alhora que va demanar-los que segueixin treballant i lluitant per fer que la cultura i la llengua catalana siguin més vives que mail.
Durant el dinar, Dolors Vila va rebre amb molta emoció i de mans del president dels Amics de la Flama, un ram, el llibre de la Flama i el carnet de sòcia número 3 dels Amics de la Flama, un carnet que de moment només tenen les 3 presones més representatives i claus en la història de la Flama del Canigó. 
 
 
Ajuntament de Sant Pere de Torelló - NIF: P-0823300-I
c. Verdaguer, 18 - 08572 Sant Pere de Torelló (Barcelona)
Tel. 93 858 40 24
Fax 93 850 91 30
st.peret@diba.cat
Avís legal
Web per Duma Interactiva.