Cerca:
Notícies << tornar
4.000 GRÀCIES A LA SOLIDARITAT
08/05/2018
Sant Pere de Torelló recapta 4.000€ en la campanya solidària a benefici de Sant Joan de Déu
Un any més la solidaritat dels santperencs per la campanya a benefici de Sant Joan de Déu ha estat més que destacable. En la campanya d'enguany s'han recollit 4.000€ que aniran destinats íntegrament al projecte d'investigació del DIPG, un càncer infantil que afecta a les capacitats físiques dels nens i nenes que el pateixen i que actualment és dels càncers més desconeguts i amb menys coneixement pel que fa a la seva curació.

Sant Pere ha destinat totes les seves campanyes a la investigació d'aquest tipus de càncer i any rere any Sant Joan de Déu agraeix de manera molt especial el treball i la col·laboració de tot el poble de Sant Pere.

Aquest any el producte que ha marcat la campanya ha estat el bidó esportiu amb la marca sócRcristos, però a banda s'han venut també polseres, llibretes, samarretes, gorres...

Destaquem l'aportació que s'ha fet per part dels ciutadans a través de les guardioles solidàries i la compra del material pormocional i sobretot les aportacions fetes per particulars i comerços que han ajudat a recapatar més diners com són: les flors solidàries, els coixins fets a mà, el quadre fet amb petites peces de fusta, els productes de bisuteria artesans, les recaptacions de parades d'entitats locals a la Fira de la Primavera, les aportacions de les parades de les nenes de Sant Pere i de les nenes de Sant Vicenç, el treball des de l'escola i dels alumnes de 4t, l'arròs i les flors de la Fira primavera... En definitiva a tothom que de manera totalment voluntària i solidària ha fet possible un cop més que Sant Pere sigui solidari.
 
 
Ajuntament de Sant Pere de Torelló - NIF: P-0823300-I
c. Verdaguer, 18 - 08572 Sant Pere de Torelló (Barcelona)
Tel. 93 858 40 24
Fax 93 850 91 30
st.peret@diba.cat
Avís legal
Web per Duma Interactiva.