Cerca:
Notícies << tornar
LA FIRA DE LA PRIMAVERA, UNA PROPOSTA SOLIDÀRIA I PLENA D'ACTIVITATS
18/04/2018
Xerrades, campanya solidària, música, parades... ompliran el cap de setmana de la Fira de Primavera
Un any més arriba la Fira de la Primavera a Sant Pere de Torelló plena de propostes de tot tipus per donar la benvinguda a la nova estació, per crear un espai de solidaritat i per a la celebració de la diada de Sant Jordi.
Des de l'Aula de música s'està celebrant la Setmana culrural amb classes obertes al públic, classes col·lectives i concert amb els combos i amb els alumenes de llenguatge. Divendres, després de la lectura de poemes al teatre per part dels alumnes del Xandri, tindrem una activitat esportiva solidària amb la campanya Sant Joan de Déu i una xerrada amb Assumpta Montellà autora del llibre La Maternitat d'Elna. I dissabte sopar de Sant Jordi a la Llar de jubilats. Finalment diumenge, arriba la Fira on podrem gaudir de la campanya solidària a benefici de Sant Joan de Déu pel càncer infantil, parades artesanes, parades de venda de 2a mà, actuacions musicals amb la coral de l'Aula de música i alumnes d'instrument. concurs de baldufes, tallers artesans, recerca del tresor amb el drac i Sant Jordi, portes obertes a l'escola Bressol, mostra entitats locals, homentages, tastet d'arròs...
Un cap de setmana doncs que complementarem amb una nova edició del Xou musical el dissabte a les 9 del vespre i una segona el diumenge a les 6 de la tarda. 
Finalment dilluns l'escola JM Xandri serà la protagonista amb activitats de celebració de Sant Jordi i amb l'obertura de portes a la tarda per poder veure la llegenda de Sant Jordi, entrega de premis del concurs de Punts de llibre i jocs tradicionals. 
                                              
    
 
 
 
Ajuntament de Sant Pere de Torelló - NIF: P-0823300-I
c. Verdaguer, 18 - 08572 Sant Pere de Torelló (Barcelona)
Tel. 93 858 40 24
Fax 93 850 91 30
st.peret@diba.cat
Avís legal
Web per Duma Interactiva.