Cerca:
Notícies << tornar
ENGEGA L'ACTIVITAT FÍSICA PER LA TERCERA EDAT AL GIMNÀS SPT
20/03/2018
La proposta busca millorar la salut i la mobilitat de les persones grans
Aquesta setmana es va presentar des del Gimnàs SPT la nova proposta d'activitat per millorar la salut i la mobilitat en les persones de la tercera edat. El responsable del Gimnàs junt amb la regidoria d'esports i Gent Gran han programat una activitat de treball adaptat a les persones grans per tal de millorar la seva qualitat de vida i sobretot la seva mobilitat corporal.

En la presentació, que es va fer ahir, es va explicar que la proposta busca oferir 2 dies a la setmana una sessió de 3/4 d'hora de treball al gimnàs amb la direcció i supervisió constant del responsable i especialista en exercici físic per a gent gran, Gil Grífols, responsable també del Gimnàs SPT.

Aquesta ha de ser una proposta més d'activitat física que complementi les ja existents i en ple funcionament com pot ser l'activitat física que combina exercici físic i piscina i que dur a terme la Gemma Albacete o bé el Ioga que es fa també a la Llar de Jubilats. 

Des de l'Ajuntament es va fer difusió a través de cartells a les botigues i del whattsapp de Sant Pere però recorden que les persones que no van poder assistir ahir a la presentació i que estan interessades en aquesta activitat poden posar-se en contacte i infomrar-se directament al Gimnàs de Sant Pere.

 
 
 
Ajuntament de Sant Pere de Torelló - NIF: P-0823300-I
c. Verdaguer, 18 - 08572 Sant Pere de Torelló (Barcelona)
Tel. 93 858 40 24
Fax 93 850 91 30
st.peret@diba.cat
Avís legal
Web per Duma Interactiva.