Cerca:
Notícies << tornar
TON VERDAGUER I ETNA BARGAY NOUS ALCALDES INFANTILS
04/03/2018
De les quatre candidatures la d'en Ton i l'Etna van ésser les més votades
Els alumnes de 3r i 4t de l'escola JM Xandri van fer divendres la visita a l'Ajuntament on els va rebre l'Alcalde Jordi Fàbrega i la regidora Dolors Rustarazo. Durant la visita van poder veure les instal·lacions de l'Ajuntament i sentir les explicacions de l'alcalde sobre com funciona l¡Ajuntament, com s'organitza, d'on es treuren els diners per poder oferir tots els serveis...
Desrpés de l'explicació va arribar el moment d'escollir l'alcalde i els regidors del nou consistori infantil i de recollir les diferents propostes que havien treballat des de l'escola sobre, canvis, millores, continuitat... de tot el que hi ha a Sant Pere. 
En les votacions hi va haber un empat entre 2 candidatures i és per això que es va acordar que es repartiran el mandat 1 any cada una. En primer lloc serà en Ton Verdaguer el primer a ocupar el càrrec d'alcalde i li prendrà el relleu d'aquí a un any l'Etna Bargay.
Per acabar i com a novetat es va escollir un Jutge de Pau infantil. Wences Fàbrega va ser  el més votat i qui ostentarà doncs aquesta responsabilitat. 
 
 
Ajuntament de Sant Pere de Torelló - NIF: P-0823300-I
c. Verdaguer, 18 - 08572 Sant Pere de Torelló (Barcelona)
Tel. 93 858 40 24
Fax 93 850 91 30
st.peret@diba.cat
Avís legal
Web per Duma Interactiva.