Cerca:
Notícies << tornar
SETMANA INTENSA A L'ESCOLA JM XANDRI
24/02/2018
Taller poesia, lectura amb padrins i xerrada a pares i mares omplen la setmana a l'escola JM Xandri
Una nova sessió del Taller de poesia amb els alumnes de 5è i 6è de l'escola JM Xandri, la lectura a la biblioteca entre els alumnes de P5 i els de 5è i la xerrada amb el catedràtic de la universitat de Barcelona, Fernando Hernández tanquen un mes de febrer actiu a l'escola.
El Taller de poesia, una activitat amb una llarga trajectòria que ajuda al coneixament i comprensió de la lectura dels nens i nenes es fa conjuntament amb la biblioteca l'Esqueller i des del primer any que es va dur a terme la valoració que es fa per totes les parts participants: professores, bibliotecària, directors taller i alumnes és realment molt positiva.
Per altra banda els alumens de P5 han fet una nova trobada amb els seus padrins, els alumnes de 5è, amb els quals han compartit un cop més un espai per a la lectura i el treball de la comprensió lectora que els padrins transmeten als fillols. 
Finalment, el catedràtic de la Universitat de Barcelona i gran expert en educació, el senyor Fernando Hernández, ha visitat l'escola JM Xandri i ha ofert una xerrada sobre l'educació actual i l'educació per projectes. Una xerrada de gran nivell que ha servit per donar a conèixer les noves maneres de programar i treballar a les escoles amb els nostres infants. 
 
 
Ajuntament de Sant Pere de Torelló - NIF: P-0823300-I
c. Verdaguer, 18 - 08572 Sant Pere de Torelló (Barcelona)
Tel. 93 858 40 24
Fax 93 850 91 30
st.peret@diba.cat
Avís legal
Web per Duma Interactiva.