Cerca:
Notícies << tornar
LA FIRA DE SANT SEBASTIÀ TORNA A SER UN ÈXIT DE PARTICIPACIÓ i DE PROPOSTES
29/01/2018
La proposta del Tastet de peus de porc amb naps i pilotilles té una molt bona rebuda
Acaba la Fira de Sant Sebastià i la valoració és realment positiva. La gran participació ha estat un any més el punt fort de la Fira al costat de les nombroses propostes i activitats que s'han dut a terme.
La xerrada sobre la vida a pagès a càrrec de Gerard Verdaguer i la sessió de l'hora del conte van ser els actes que van donar el tret de sortida a la Fira amb una molt bona resposta de públic. El tastet de peus de porc amb naps i pilotilles eren la nova aposta de la Fira que tal es preveia va tenir una magnífica resposta motiu pel qual es preveu ja la seva continuïtat i consolidació en els propers anys. 
Diumenge les parades de productes artesans van poder muntar i gaudir d'un bon temps, fet que van agraïr tots els paradistes. A les 11 cercavila de gegants i el tradicional Ball d'en Xandri a càrrec dels alumnes de 4t va omplir de gent la plaça de la Rectoria que després es van desplaçar a davant l'església on es va dur a terme la tradicional Benedicció d'animals. 
A banda durant tot el matí el carrer Major i la zona del Mas va ser un no parar de gent passejant i gaudint de la sopa torrada, el globus, els ponis pels més petits, l'elaboració de productes del porc... Finalment i per acabar a la 1 del migdia amb el sorteig dels 15 lots de productes de pagès. 

FIRA SANT SEBASTIÀ 2018
 
 
Ajuntament de Sant Pere de Torelló - NIF: P-0823300-I
c. Verdaguer, 18 - 08572 Sant Pere de Torelló (Barcelona)
Tel. 93 858 40 24
Fax 93 850 91 30
st.peret@diba.cat
Avís legal
Web per Duma Interactiva.