Cerca:
Notícies << tornar
NOVES PROPOSTES EN EL PROGRAMA DE LES BIBLIOACTIVITATS
16/01/2018
La biblioteca l'Esqueller proposa noves activitats els dissabtes al matí
Un any més, la biblioteca l'Esqueller proposa noves activitats dins el projecte Biblioactivitats. Enguany es plantegen per aquest trimestre 3 propostes diferents. La primera es farà el dissabte 3 de febrer i serà un taller de confecció de barrets aprofitant que just la setmana següent és carnaval. Raquel Vaqué en serà la professora i és obert a nens i nenes  de totes les edats. 
Per altra banda la Maria Montserrat farà una segona activitat el 3 de març que ensenyarà als participants trucs bàsics per fixar els estereotips en el dibuix i vinculat sempre en el món del dibuix del còmic. 
Finalment la tercera i última proposta serà el 21 d'abril on els participants, guiats per la Consòl Cortés faran un taller de serpentines de colors per acabar-les transformant en collarets, braçalets, un bol o una baldufa fins i tot. 

Tots els tallers que conformen les biblioactivitats d'aquest trimestre es faran de 10 a 12 del migdia i són activitats obertes i totalment gratuïtes. Únicament cal inscriure's a la mateixa biblioteca. 
 
 
Ajuntament de Sant Pere de Torelló - NIF: P-0823300-I
c. Verdaguer, 18 - 08572 Sant Pere de Torelló (Barcelona)
Tel. 93 858 40 24
Fax 93 850 91 30
st.peret@diba.cat
Avís legal
Web per Duma Interactiva.