Cerca:
Notícies << tornar
ARRIBA LA FIRA DE SANT SEBASTIÀ
16/01/2018
Dissabte 27 hi haurà tastet de peus de porc a l'envelat del Polvorí
Arriba el quart cap de setmana de gener i torna la tradicional Fira de Sant Sebastià que omplirà el casc antic de parades de prodcuctes artesans i diversos i oferirà propostes lúdico - culturals diverses durant tot el cap de setmana.
Enguany hi haurà una primera activitat el dimecres a les 6 de la tarda a la biblioteca l'Esqueller amb una nova sessió de l'Hora del conte a càrrec de Rosa Fité i el dijous dia 25 a les 8 del vespre al local de la Llar de Jubilats (plaça Monmany, s/n). L'historiador Gerard Verdaguer ens parlarà de la vida a pagès durant els anys 30 del segle passat. 
Dissabte arribarà la novetat. Una vetllada de tastet de peus de porc a l'envelat del Polvorí amenitzat amb el duet Té Delegat's. Els tradicionals peus de porc amb naps i pilotilles aniran a càrrec de diferents restauradors locals i es poden comprar ja els tiquets en els establiments locals. El tastet començarà a les 9 del vespre i finalitzarà a les 11 de la nit. 
El diumenge les parades quedaran muntades a les 9 del matí i els visitants podran gaudir també d'un espai a la zona d'El Mas ambientat en la vida a pagès, amb animals, tastet de sopa torrada amb pilotilles, elaboració de productes del porc com la botifarra, venda de calçots, benedicció d'animals, passeig amb poni...
Al migdia, i després del sorteig dels tradicionals lots de pagès es donarà per acabada la Fira de Sant Sebastià 2018.
 
 
Ajuntament de Sant Pere de Torelló - NIF: P-0823300-I
c. Verdaguer, 18 - 08572 Sant Pere de Torelló (Barcelona)
Tel. 93 858 40 24
Fax 93 850 91 30
st.peret@diba.cat
Avís legal
Web per Duma Interactiva.