Cerca:
Notícies << tornar
LES PRIMERES ACTIVITATS NADALENQUES SUPEREN LES PREVISIONS
19/12/2017
Molta participació a totes les activitats de Nadal
Aquest cap de setmana s'han fet a Sant Pere els primers actes de celebració del Nadal després del Curs de cuina divertida i de la Festa Familiar a la Residència - Centre de Serveis. 
Amb la portada del pessebre al Pic de Boac per part del CE Serragrenyada, la cantada de Nadales a dalt a Bellmunt, la inauguració de pessebres i el dinar i posterior cagada del Tió a la Llar de Jubilats, amb un ple total de més de 70 començals, podem dir que el Nadal ja ha arribat a Sant Pere de Torelló. 
El cap de setmana es va complementar també amb una gran jornada solidària de suport i recolzament a La Marató de TV3 que aquest any anava dedicada a les malalties infeccioses i que el poble de Sant Pere amb la seva solidaritat ha aportat 2.061€ recaptats durant la tarda d'activitats al pavelló: gegants, balls, música, berenar, scrap, escalèxtric, tallers, maquillatge... van ser algunes de les propostes que es van dur a terme. 
Ara doncs, i durant la setmana prèvia al dia 25 de desembre, serà el torn de les escoles i les altres entitats del poble que amb les seves propostes ens oferiran més activitats de celebració del Nadal. 

ÀLBUM FOTOGRAFIES
 
 
Ajuntament de Sant Pere de Torelló - NIF: P-0823300-I
c. Verdaguer, 18 - 08572 Sant Pere de Torelló (Barcelona)
Tel. 93 858 40 24
Fax 93 850 91 30
st.peret@diba.cat
Avís legal
Web per Duma Interactiva.