Cerca:
Notícies << tornar
AMB L'ESGLÉSIA PLENA FINALITZA EL CICLE DE MÚSICA CLÀSSICA 2017
03/12/2017
El cor Nàiades ofereix un repertori Nadalenc de gran qualitat
Amb la magnífica actuació de les Nàiades, cor de noies finalitza l'edició d'enguany del Cicle de Música Clàssica, un cicle musical que vol donar cobertura a la música clàssica i als cantants i músics del territori.
Enguany el primer i últim concert s'han dut a terme, com en les anteriors edicions a l'església de Sant Pere mentre que el segon i tercer concert es van fer a l'Envelat del Polvorí, un nou espai que va donar una magnífica resposta i que tan els cors que hi van actuar com el públic assistent van valorar molt positivament tan per l'espai com per la seva sonorització.
El cor de Nàiades ha estat introduïts per l'actuació del Cor de de cicle inicial de l'Aula de música de Sant Pere. En aquesta edició s'ha volgut deixar un petit espai a l'Aula de música SPT per tal que abans de començar cada concert fessin una petita actuació amb algun dels seus alumnes o cors. 
L'experiència ha estat molt ben valorada i es preveu que tingui continuïtat.
El Cicle de Música Clàssica SPT és un cicle gratuït i obert a tothom i únicament en cada concert es recapten diners de manera voluntària que es destinen a causes solidàries. Enguany la recaptació ha estat per a l'adquisició d'una grua per a la Residència - Centre de Serveis i per a la Marató de TV3 2017.
 
 
 
Ajuntament de Sant Pere de Torelló - NIF: P-0823300-I
c. Verdaguer, 18 - 08572 Sant Pere de Torelló (Barcelona)
Tel. 93 858 40 24
Fax 93 850 91 30
st.peret@diba.cat
Avís legal
Web per Duma Interactiva.