Cerca:
Notícies << tornar
FINALITZA AMB ÈXIT EL CURS D'ACOLLIDA
09/11/2017
El curs d'Acollida l'organitza conjuntament Ajuntament i Consell Comarcal Osona
El passat dia 30 d'octubre va finalitzar el Curs d’Acollida de Sant Pere de Torelló que el Servei d’Acollida i Integració del Consell Comarcal d’Osona amb el suport de l’Ajuntament ha organitzat durant 8 mesos. El curs va acabar amb una sortida per conèixer la Ruta de la Torneria.
El Curs d’Acollida, destinat als estrangers nouvinguts al municipi, hi han participat 22 alumnes procedents de països tan diversos com Marroc, Ucraïna, Ruanda, Ghana i Algèria. Els alumnes han assolit els coneixements dels tres Mòduls del Curs perfectament i s’han mostrat molt satisfets dels coneixements adquirits al llarg dels 8 mesos alhora que han sol·licitat poder continuar aprenent el català.
Durant el curs, que té una durada de 84 hores, els alumnes fan aprenentatge de català inicial (Modul A), coneixements laborals bàsics (Modul B) i coneixement de la societat catalana (Modul C).
 
Els Curos d’Acollida que s’emparen amb la Llei 10/2010, del 7 de maig, d'acollida de les persones immigrades i de les retornades a Catalunya, i del seu posterior Decret 150/2014, de 18 de novembre, dels serveis d’acollida de les persones immigrades i de les retornades a Catalunya, són fonamentals per tal que els nouvinguts es puguin desenvolupar amb autonomia en la societat d’acollida i per tal que puguin regularitzar la seva situació administrativa i obtenir el certificat de primera acollida que atorga la Generalitat de Catalunya.
 
 
Ajuntament de Sant Pere de Torelló - NIF: P-0823300-I
c. Verdaguer, 18 - 08572 Sant Pere de Torelló (Barcelona)
Tel. 93 858 40 24
Fax 93 850 91 30
st.peret@diba.cat
Avís legal
Web per Duma Interactiva.