Cerca:
Notícies << tornar
AFLUÈNCIA DE PÚBLIC A LES PORTES OBERTES DEL NOU GIMNÀS SPT
05/11/2017
La jornada de portes obertes del nou equipament esportiu de Sant Pere, el nou Gimnàs SPT ha congregat un bon nombre de visitants amb ganes de veure aquesta nova instal·lació del poble així com per descobrir les propostes que s'hi ofereixen, com estan equipats els diferents espais...
Durant al jornada, l'alcalde Jordi Fàbrega i la regidora d'esports Griselda Castells han explicat com s'ha anat duent a terme tot aquest projecte de creació del gimnàs que va començar a insinuar-se fa gairebé tres anys. 
A banda, els visitants han pogut parlar  també amb el responsable del Gimnàs SPT per tal que els expliqués quines possibilitats els ofereix aquest equipament i com els podrà assessorar en cas que aquests es facin soci del servei. 
Durant l'explicació, la regidora ha recordat que el projecte està en període de prova i que durant els primers mesos cal que els usuaris facin aportacions i suggerències per tal que el gimnàs es pugui anar adaptant a les necessitats reals de tots els usuaris que faran ús del servei. Així mateix ha explicat que s'està plantejant la possibilitat de crear packs d'entrada per tal de facilitar a les persones que tenen dubtes però que volen provar les seves possibilitats de fer ús del servei. 
Recordem que els horaris del gimnàs són els dilluns, dimecres i divenres als matins de les 8 fins a les 11 i totes les tardes de dilluns a divendres de 2/4 de 3 a les 10 de la nit

DÍPTIC GIMNÀS SPT
 
 
Ajuntament de Sant Pere de Torelló - NIF: P-0823300-I
c. Verdaguer, 18 - 08572 Sant Pere de Torelló (Barcelona)
Tel. 93 858 40 24
Fax 93 850 91 30
st.peret@diba.cat
Avís legal
Web per Duma Interactiva.