Cerca:
Notícies << tornar
EL TORRENT DEL PUJOL A PUNT DE QUEDAR NET
28/10/2017
Les actuacions de neteja estan a punt de finalitzar
Des de fa quinze dies i després de molt de temps sense fer-s'hi cap actuació completa, si que s'havien fet petites actuacions, fa dues setmanes es va dur a terme les tasques de neteja i esbrossament de tot el Torrent del Pujol, situat a la zona del Polvorí i que arriba fins a la Font de l'Aixeta. 
Aquest torrent amb el pas del temps i dels anys s'ha anat omplint de vegetació deixant-lo completament invisible i suposant alhora un perill d'incendi en èpoques de gran sequera.

Les tasques de neteja i manteniment són especialment dificultoses per la orografia del terreny i això ha suposat que l'actuació s'iniciés més tard del que s'havia previst tot i les demandes dels veïns de la zona.  Val a dir també que aquestes són actuacions pròpies de l'ACA i per tant des de l'Ajuntament, abans d'actuar l'Ajuntament va insistir reiteradament per tal que fos aquesta qui fes la feina de neteja i millora. No havent rebut resposta positiva en cap de les ocasions, finalment l'Ajuntament va decidir de fer ella aquesta actuació. 

Es preveu que en el termini de quinze dies el Torrent del Pujol quedi net de brancada i brossa i se li pugui anar fent un manteniment. 
 
 
 
Ajuntament de Sant Pere de Torelló - NIF: P-0823300-I
c. Verdaguer, 18 - 08572 Sant Pere de Torelló (Barcelona)
Tel. 93 858 40 24
Fax 93 850 91 30
st.peret@diba.cat
Avís legal
Web per Duma Interactiva.