Cerca:
Notícies << tornar
ELS PRIMERS USUARIS DEL NOU GIMNÀS
25/10/2017
A falta de petits detalls, avui ha engegat finalment el nou equipament esportiu
A les 8 del matí d'avui dimecres, 25 d'octubre, obria les portes del nou equipament esportiu de Sant Pere de Torelló. El nou Gimnàs SPT és un equipament amb 3 espais diferents (sala de dirigides per fer-hi Core, Hipopressius, Tonificació. Pilates... / sala de màquines amb cintes, el·líptiques, peses... / sala de bicicletes) que funcionarà de dilluns a divendres totes les tardes des de 2/4 de 3 fins a les 10 de la nit i els matins de dilluns, dimecres i divendres de les 8 a les 11. 

Des de l'Ajuntament s'ha treballat durant molt temps per fer possible aquest projecte que finalment és una realitat gràcies també a les aportacions i col·laboracions de diferents persones que han ajudat en la seva creació. A banda s'han buscat ajuts econòmics a administracions superiors per tal de finançar part del cost total del projecte que ha estat d'uns 125.000€.

De moment ja hi ha uns 40 socis que han pogut escollir entre la modalitat simple (ús exclusiu del gimnàs) o complet (gimnàs i piscina d'hivern i que des d'avui ja poden començar a fer ús del nou equipament. 

Des de la regidoria d'esports estava prevista una jornada de portes obertes que finalment, i després de diferents canvis no esperats, es farà el proper diumenge dia 5 de novembre de les 11 del matí a 2/4 de 2 del migdia. Durant aquesta estona les persones que vulguin veure la instal·lació i parlar amb el responsable del gimnàs ho podran fer i a les 12 l'alcalde, Jordi Fàbrega i la regidora d'esports, Griselda Castells explicaran el procés de tot el projecte i el funcionament previst.

DÍPTIC
 
 
Ajuntament de Sant Pere de Torelló - NIF: P-0823300-I
c. Verdaguer, 18 - 08572 Sant Pere de Torelló (Barcelona)
Tel. 93 858 40 24
Fax 93 850 91 30
st.peret@diba.cat
Avís legal
Web per Duma Interactiva.