Cerca:
Notícies << tornar
EMOTIVA I PARTICIPATIVA CONCENTRACIÓ SILENCIOSA A SANT PERE
18/10/2017
Més de 150 persones a la concentració silenciosa de Sant Pere
Ahir dimarts 17 d'octubre hi havia convocada un concentració silenciosa a Barcelona i la resta de capitals de província i de comarca com a mostra de rebuig a la detenció dels presidents de les entitats culturals i socials Òmnium i ANC. La detenció de Jordi Cuixart i Jordi Sánchez van commoure tot el país i és per això que la resposta pacífica i silenciosa ha estat immediata. 

Des de Sant Pere es va aprofitar per fer la concentració a davant mateix de l'Ajuntament per d'aquesta manera permetre a tota la gent que no es podia deplaçar donar igualment suport a la iniciativa. Així mateix, després de llegir el comunicat emès a tots els ajuntaments, es va fer la presentació - explicació de la nova Comissió per a la Defensa de la República, una comissió oberta a la participació de tothom i que haurà de servir de plataforma per a comunicar-se i organitzar-se en properes ocasions. 

Al final i per tancar l'acte, la santperenca Leo Peña acompanyada de jordi Serra van presentar una cançó escrita per la mateixa Leo amb la música de l'Hallellujah de Leonar Choen. Una cançó que va escriure després de viure la pressió i tensió del dia 1O amb els atacs de la Polícia Nacional i la Guàrdia Civil en alguns municipis. 

Abans de marxar el cant dels Segadors entre tots els assistents i moments de tertúlia i intercanvi d'opinions.
 
 
Ajuntament de Sant Pere de Torelló - NIF: P-0823300-I
c. Verdaguer, 18 - 08572 Sant Pere de Torelló (Barcelona)
Tel. 93 858 40 24
Fax 93 850 91 30
st.peret@diba.cat
Avís legal
Web per Duma Interactiva.