Cerca:
Notícies << tornar
RE-FES-TE L'ESTIU 2024
25/06/2024
Arriba el juliol i Sant Pere acull de nou el Re-fes-te l'estiu amb moltes propostes i activitats per a tots els públics i edats. 
El Re-fes-te l'estiu començarà el dilluns 1 de juliol amb el taller de teatre musical a càrrec del professional Òscar Bretau. Un taller per infants a partir de 8 anys que es farà els 4 primers dilluns de juliol de 2024.
Els dimarts, des del Dansa't de Torelló faran una hora de dansa urbana de 7 a 8 del vespre, oberta a tothom i després jornada de portes obertes i partits oberts al Pàdel SPT. També es podrà jugar a volei ja que es muntarà una xarxa.
Els dimecres s'han programat diversos tallers de cuina, d'enigmes, de grafittis... obertes a tothom i també gratuïtes la majoria d'elles.
Els dijous ball salsa i bachata a la plaça Monmany.

A banda el dimecres, 10 de juliol es farà el taller de ratafia i el dissabte abans, el dia 6 es farà la caminada per anar a recollir les herbes per la ratafia. 
Les activitats són obertes i gratuïtes a excecpció del taller de teatre musical i del taller de ratafia. 

Pel que fa a les inscripcions, cal inscriure's per al taller de ratafia, el de teatre musical, el d'enigmes i el d'esmorzars saludables a través del correu de cultura.
 
 
Ajuntament de Sant Pere de Torelló - NIF: P-0823300-I
c. Verdaguer, 18 - 08572 Sant Pere de Torelló (Barcelona)
Tel. 93 858 40 24
Fax 93 850 91 30
st.peret@diba.cat
Avís legal
Web per Duma Interactiva.