Cerca:
Notícies << tornar
A PUNT PER L'ARRIBADA DE LA FLAMA I LA FESTA MAJOR DE SANT PERE
20/06/2024
Un any més, l'arriibada de la Flama del Canigó i l'encesa de la foguera de Sant Joan seran presents al poble de Sant Pere el proper diumenge 23 de juny. 
Enguany i com a novetat el CE Serragrenyada amb la col·laboració de l'AFA de l'IE Josep M Xandri pujaran al Canigó per recollir la flama i el mateix dia 23 al vespre, a 2/4 de 9 vespre, es trobaran a l'entrada de la plaça amb els amics de la flama i entrar a fer els parlaments i l'encesa. Seguidament es farà el repartiment de coca i cava per tothom.
Aquest any, s'habilitarà també l'espai del carrer Sant Pere (des del CAP fins al creuament amb el c. Mossèn Molas) per al llançament de petards i garantir així la seguretat de tothom.

A banda de Sant Joan, el cap de setmana del 28, 29 i 30 de juny tenim la celebració de la Festa Major de Sant Pere que començarà el 28 al vespre amb la nit de revetlla i la nit del comerç i els sortejos comercials, música amb Duet d'Ambient, tastet d'arròs, gegants...
El dia 29, Odici solemne seguit del tradicional vermut popular i sardanes amb la Ciutat de Girona al parca Mas Collell. A la tarda del mateix 29, la Colla gegantera i grallers SPT ens convident a gaudir de la XXIVa Trobada gegantera amb diverses colles convidades de tot el territori. 
Gaudirem de l'estrena del nou grup de Playback de Sant Pere al teatre Parroquial "El Centre" a les 5 de la tarda del diumenge 30 i acabarem amb i tancarem la festa, un any més, el diumenge, 30 a les 8 del vespre a El Mas, amb el concert de la coral D'Cocoas de Sant Pere que aquest any anirà acompanyada de la Coral Pessic de Sant Quirze. 
 
 
Ajuntament de Sant Pere de Torelló - NIF: P-0823300-I
c. Verdaguer, 18 - 08572 Sant Pere de Torelló (Barcelona)
Tel. 93 858 40 24
Fax 93 850 91 30
st.peret@diba.cat
Avís legal
Web per Duma Interactiva.