Cerca:
Notícies << tornar
MOLTA GENT A LA FIRA DE LA PRIMAVERA
23/04/2024
Un any més la Fira de la primavera ha estat un èxit de participació i públic. Enguany la fira comptava amb actes molt diversos que van començar el divendres a la tarda amb el primer dels concerts del Cicle de música SPT. La cantautora del lluçanès Mar Pujol va oferir un magnífic concert després de l'actuació dels alumnes del conjunt jove de l'Aula de música Jordi Bardolet Mayola. 
El mateix divendres a la biblioteca l'Esqueller es va fer una sessió de l'hora del conte i la presentació del llibre de Francesc Ribera "El silenci que heu de témer".
Dissabte, el CE Serragrenyada va organitzar una pujada castellera i gegantera a Bellmunt. A les 10 del matí a la plaça Monmany els castellers van alçar el primer pilar i després hi va haver la ballada dels gegants de Sant Pere. Després tots cap a dalt a Bellmunt on van tornar a fer un pilar i una ballada de gegants.
El mateix dissabte a les 12 del migdia va començar el Soquerrabirra que es va allargar fins a les 12 de la nit amb tast de cerveses i música. 
També a la tarda, la Ciutat de Girona va oferir el concert Al caliu de les Feliu a l'envelat d'El Polvorí amb una introducció de 3 sardanes per ballar. 
Finalment diumenge a partir de les 9 del matí la plaça Monmany es va anar omplint de gent que van gaudir de les diferents parades i activitats que oferia la fira. 
El concurs de llançament de baldufes i l'homenatge a Maria Jofré i Francisco Vinyoles van tancar un gran matí de fira. 

Fira primavera
Enllaç al video del Canal Taronja
 
 
Ajuntament de Sant Pere de Torelló - NIF: P-0823300-I
c. Verdaguer, 18 - 08572 Sant Pere de Torelló (Barcelona)
Tel. 93 858 40 24
Fax 93 850 91 30
st.peret@diba.cat
Avís legal
Web per Duma Interactiva.