Cerca:
Notícies << tornar
ACTE RECONEIXEMENT A ARCADI OLIVERES I JORDI BARDOLET
29/03/2024
La sala polivalent d'el Casal Cultural Recreatiu, és ja la sala Arcadi Oliveres Boadella i l'Aula de música es diu Jordi Bardolet Mayola. 
Aquesta va ser una proposta de la darrera junta del Casal per tal de recordar a dues persones que van tenir un vincle i incidència important la creació del Casal Cultural i en la seva vida. 
D'una banda l'Arcadi Oliveres va ser un dels 3 padrins en la creació de l'entitat i participant actiu en diferents actes que s'hi van fer. Per altra banda, Jordi Bardolet Mayola, junt amb el seu germà van ser part del grup de persones que van fer possible una Aula de música  a Sant Pere i també un dels que durant anys hi va execicir de professor a banda de dirigir també dues de les corals del poble. 

Amb una introducció musical per part d'alumnes de l'Aula de músca es va començar l'acte que va continuar amb els parlaments de l'Albert Puigvert com a ex membre del Casal i de Xavier Bardolet familiar d'en Jordi. 
Després dels parlaments, xerrada a càrrec de Miquel Essomba, director de la càtedra d'eduació comunitària de la UAB, que va parlar sobre la importància i necessitat de pensar en una educació per tothom. 

Janine Künzi, dona d'Arcadi Oliveres va tancar la jornada amb unes paraules d'agraïment a tothom i a l'acte de reconeixament.

Acte reconeixament Arcadi Oliveres i Jordi Bardolet
 
 
Ajuntament de Sant Pere de Torelló - NIF: P-0823300-I
c. Verdaguer, 18 - 08572 Sant Pere de Torelló (Barcelona)
Tel. 93 858 40 24
Fax 93 850 91 30
st.peret@diba.cat
Avís legal
Web per Duma Interactiva.