Cerca:
Notícies << tornar
NOU ÈXIT DE LA FIRA DE SANT SEBASTIÀ
31/01/2024
Un any més la fira de Sant Sebastià ha estat un èxit de participació i gent a tots els actes que van iniciar-se el divendres al vesrpre amb la xerrada presentació del projecte Les dones treballen la terra al Camerún a càrrec de Mn Bufí. 
Dissabte els Hordes SPT van estrenar-se amb una proposta festiva al pavelló on van oferir un espectacle musical per als infants i concerts amb el grup Tinent Colombo, la Banda Neon i el Dj. López. Abans dels concerts però tastet de fira al mateix pavelló a càrrec dels restauradors locals. 

Diumenge a partir de les 9 del matí el casc antic ja comptava amb les parades artesanes, el tastet de sopa torrada, l'esmorzar a càrrec dels alumnes de 4t ESO de l'IE Josep M Xandri, l'espai de pagès amb animals, farinetes... A les 11 els geganters arribaven a davant la Rectoria acompanyant en Xandri i els alumnes de 4t de primària van fer el ja tradicional ball. Després cercavila fins a la zona d'El Mas on just abans dels sortejos van fer tres balls. 

També durant tot el matí al Casal Jove es va fer l'acapte de sang que va 71 donacions, 1 donació de moll d'os i 10 persones de les 71 que van donar sang per primera vegada. 

Una fira doncs, molt satisfactòria i acompanyada de molt bon temps. 

Fira Sant Sebastià
 
 
Ajuntament de Sant Pere de Torelló - NIF: P-0823300-I
c. Verdaguer, 18 - 08572 Sant Pere de Torelló (Barcelona)
Tel. 93 858 40 24
Fax 93 850 91 30
st.peret@diba.cat
Avís legal
Web per Duma Interactiva.