Cerca:
Notícies << tornar
ARRIBA LA FIRA DE SANT SEBASTIÀ
21/01/2024
A punt tots els actes de la Fira de Sant Sebastià 2024 que es celebrarà el proper cap de setmana. 
Els actes de la fira començaran el divendres amb una xerrada de Mn. Ramon Bufí on explicarà el projecte cooperatiu amb el Camerún que des de l'Ajuntament de Sant Pere i Agermanament sense fronteres duen a terme des de fa uns anys. El projecte treballa per ajudar a les dones camerunenses a desenvolupar projectes de treball per a la comunitat.
Dissabte, els Hordes SPT seran els responsables de les activitats infantils a partir de les 6 de la tarda  al pavelló que continuaran amb el ja consolidat tastet de fira a càrrec de restauradors locals i concerts diversos fins a les 2 de la matinada. 
I ja diumenge, a partir de les 9 del matí podrem gaudir de les parades de productes artesans i entitats locals a tot el casc antic del poble. Acompanyaran les parades diferents activitats com el tastet de sopa torrada a les 9 del matí, l'espai amb esmorzar de pagès que aquest any faran els joves de 4t d'ESO de l'IE Josep M Xandri per al seu projecte de final d'etapa. A banda a les 10, la colla gegantera i grallers seran davant del Xandri per iniciar la cercavila que els portarà a davant la rectoria on els alumnes de 4t de primària faran el tradicional ball d'en Xandri. 
Després seguiran la cercavila per la zona de la fira. 
A les 12, acabada la missa hi haurà la benedicció d'animals i els tres tombs amb cavalls. 
I durant tot el matí a la zona d'El Mas hi haurà l'espai de pagès on els nostres pagesos locals oferiran i mostraran diferents propostes: farinetes, muniyir una vaca... tot això acompanyat dels animals de granja que es podran veure.
Tancarem la fira amb el sorteig de lots de pagès que tothom podrà participar recollin les tires a la parada d'Osona Tursime que hi haurà a la mateixa fira. El sorteig serà a 1/4 de 2 a l'escenari d'El Mas. 

També durant tot el matí es podrà col·laborar i fer donació de sang a la sala polivalent d'El Casal Cultural Recreatiu així com gaudir de les últimes hores de l'exposició de pessebres que tancarà portes el mateix diumenge a la tarda. 

Díptic
 
 
Ajuntament de Sant Pere de Torelló - NIF: P-0823300-I
c. Verdaguer, 18 - 08572 Sant Pere de Torelló (Barcelona)
Tel. 93 858 40 24
Fax 93 850 91 30
st.peret@diba.cat
Avís legal
Web per Duma Interactiva.