Cerca:
Notícies << tornar
ELS PASTORCETS TANQUEN LES FESTES DE NADAL
15/01/2024
Aquest passat cap de setmana, es van fer les dues sessions dels Pastorcets, una versió, còmica, pròpia i adaptada dels Pastorets de Josep M Folch i Torras dirigida per Dolors Currius i Roser Casalí.

Amb els Pastorcets han finalitzat els actes del Nadal 2023 que han comptat amb un bon nombre de propostes on la participació ha estat molt alta. Des de les Nadales o Pastorets de l'IE Josep M Xandri, les audicions de l'Aula de música, el Patge Reial, les Nadales i torrons a la Residència, els pessebres, les nadales a Bellmunt, el cap d'any, la cursa de Na'Dalt, els tallers, la cagada del tió popular, els dinars, la portada del pessebre, el concurs fotogràfic fins a l'arribada de SSMM els Reis de l'Orient que es van traslladar al pavelló a causa de tan esperada pluja, els dies de festes han estat plens de propostes i de gent que han compartit estones agradables. 

L'èxit de tantes propostes i de tanta participació és sobretot, gràcies a les entitats del poble que cada any participen organitzant i col·laborant perquè al poble de Sant Pere les festes siguin el màxim de vives i actives. La millor mostra la podeu visualitzar a través dels dos àlbums fotogràfics següents:

NADAL SPT 2023

PASTORCETS
 
 
Ajuntament de Sant Pere de Torelló - NIF: P-0823300-I
c. Verdaguer, 18 - 08572 Sant Pere de Torelló (Barcelona)
Tel. 93 858 40 24
Fax 93 850 91 30
st.peret@diba.cat
Avís legal
Web per Duma Interactiva.