Cerca:
Notícies << tornar
EL PORTA A PORTA ARRIBA A SANT PERE
10/10/2023
El proper 6 de novembre Sant Pere de Torelló s'incorpora a la llista de municipis que deixen el sistema de recollida de residus amb contenidors i passen al sistema de recollida porta a porta.

Amb aquest canvi es vol avançar cap a un sistema de recollida millor i aconseguir així arribar a la mitjana comarcal de reciclatge que actualment està en el 80% mentre que a Sant Pere estem a la franja del 53%.
Amb el porta a porta els ciutadans haurem d'adaptar-nos al calendari de recollida que es donarà cada any a cada casa i on s'indica de manera clara i fàcil quins dies caldrà treure l'orgànic, el multiproducte o el rebuig... A banda hi haurà les àrees d'aportació per als disseminats i per tots els ciutadans, que amb una targeta hi podran accedir en cas de dies puntuals i que no  puguin esperar.
Pel que fa als comerços i industrials, l'empresa passarà a fer-los una visita i els oferirà les diferents opcions per aquells que no tenen en el seu propi negoci el sistema de tracatament de residus.
Tot aquest nou funcionament, que és un canvi a la recollida actual i de fa molts anys, es va explicar a la reunió del dimarts, 10 d'octubre a l'Envelat del Polvorí i que es pot veure també a través del  canal Youtube de l'Ajuntament

L'entrega de cubells, que incorporen un sistema de xip per al control i per a evitar que quedin oberts al carrer, es farà durant tota una setmana al pavelló municipal de Sant Pere. Els ciutadans caldrà que vagin al pavelló amb el formulari, que se'ls ha enviat a casa, degudament omplert i allà se'ls farà l'entrega gratuïta del cubell i d'un paquet de bosses de deixalles. FORMULARI

El nou sistema de recollida, a banda de millorar el reciclatge, preveu que en la taxa de residus es puguin aplicar bonificacions a aquelles persones que tinguin un bon comportament i facin un ús del servei correcte i adequat del servei. Des de l'Ajuntament es vol "premiar" a totes aquelles persones que ho facin bé. 

T'expliquem el porta a porta

Full Informatiu núm. 128 Porta a porta
 
 
Ajuntament de Sant Pere de Torelló - NIF: P-0823300-I
c. Verdaguer, 18 - 08572 Sant Pere de Torelló (Barcelona)
Tel. 93 858 40 24
Fax 93 850 91 30
st.peret@diba.cat
Avís legal
Web per Duma Interactiva.