Cerca:
Notícies << tornar
​LA DIRECTORA GENERAL DE L’AGÈNCIA CATALANA DE LA JOVENTUT VISITA ACTIVITATS DE LLEURE DE LA COMARCA
18/07/2023
El passat divendres 14 de juliol, Laia Girós, directora general de l’Agència Catalana de Joventut va visitar tres activitats de lleure a la comarca, una d’infantil i dues de juvenils. 
El Servei Comarcal de Joventut, anomenat “Osonajove”, té la competència delegada del seguiment de les activitats de lleure que es realitzen a la comarca.  
Les visites també van ser acompanyades pel Sr. Xavier Ramos Acosta, tècnic de Suport Integral al Territori de la Coordinació Territorial de Joventut de Barcelona, la Sra. Gemma Collell, tècnica de Joventut del Consell Comarcal d’Osona, els regidores i regidores corresponents dels ajuntaments participants, així com el personal tècnic - dinamitzador. 

En el cal de Sant Pere de Torelló les persones que van acompanyar en la visita van ser: Alba Comas, regidora d’educació i joventut de l’Ajuntament de Sant Pere de Torelló i també com a administradora de la Demarcació de l’Alt Ter (Minyons Escoltes i Guies de Catalunya), Ester Serrat, tècnica d’educació i joventut de l’Ajuntament i Júlia Rifà, secretària de la Demarcació de l’Alt Ter (Minyons Escoltes i Guies de Catalunya).
En la visita es va anar al terreny d'acampada d'El Serrat I on hi havia l'Agrupament Escolta i Guia Pau Clarís fent els campaments d'estiu amb un grup de 12 infants.  Després va fer la visita al Casal Operació anti sofà de Folgueroles i el Camp Tortí de Sant Julià de Vilatorta.

Les visites van ser molt ben acollides per totes les persones participants.
 
 
Ajuntament de Sant Pere de Torelló - NIF: P-0823300-I
c. Verdaguer, 18 - 08572 Sant Pere de Torelló (Barcelona)
Tel. 93 858 40 24
Fax 93 850 91 30
st.peret@diba.cat
Avís legal
Web per Duma Interactiva.