Cerca:
Notícies << tornar
FI DE CURS DE L'EVAL A SANT PERE TORELLÓ
03/07/2023
 
Més de 115 infants i joves van participar a Sant Pere en la 5a jornada comarcal del projecte Esport amb Valors que cada dimecres durant el curs es troben cada dimecres a la plaça Catalunya. L'EVAL és un projecte que promou la cohesió social i la diversitat a través del futbol al carrer.

La zona de la Riera de Sant Pere de Torelló va acollir dijous, 29 de juny, la 5a Jornada comarcal del Projecte Esport amb Valors (EVAL). Més de 115 infants i joves dels diversos pobles implicats en el projecte van participar en activitats, jocs i un fi de festa col·laboratiu.
Des d’Osona Acció Social s’agraeix la participació d’infants i joves -d’entre 8 i 18 anys- d’una desena de municipis d’Osona i el Lluçanès (Calldetenes, l’Esquirol, Les Masies de Voltregà, Prats de Lluçanès, Sant Hipòlit de Voltregà, Sant Julià de Vilatorta, Sant Pere de Torelló, Sant Vicenç de Torelló, Santa Eugènia de Berga, i Torelló), i al compromís i implicació de l’equip professional que ha fet possible el projecte d’intervenció comunitària.
El Projecte EVAL d’Osona Acció Social segueix la línia de treball desenvolupada per Esports amb Valors, un moviment nascut a Brasil l’any 2015 en el marc del Mundial de Futbol de Carrer. La iniciativa fomenta la cohesió social i la diversitat en infants i adolescents a través de l’esport, ajudant a trobar el seu espai en la comunitat.
 
 
 
Ajuntament de Sant Pere de Torelló - NIF: P-0823300-I
c. Verdaguer, 18 - 08572 Sant Pere de Torelló (Barcelona)
Tel. 93 858 40 24
Fax 93 850 91 30
st.peret@diba.cat
Avís legal
Web per Duma Interactiva.