Cerca:
Notícies << tornar
ARRIBA EL RE-FES-TE L'ESTIU 2023
28/06/2023
Un any més arriba el Re-fes-te l'estiu amb propostes diverses per a tots els públics i edats. El Re-fes-te l'estiu vol ser un espai d'activitats durants els vespres de juliol i és per això que es plantegen propstes a l'aire lliure amb caràcter obert i lliure i d'altres on caldrà inscripció prèvia.

D'una banda es durà a terme el Taller de Teatre Musical per a infants i joves a partir de 8 anys. El taller el dirigirar, Òscar Bretau que ja ha dut a terme els tallers de Tu també pots cantar que es fan cada any entre el novembre i desembre. La propsta és els dimecres de juliol de 7 a 2/4 de 9 del vespre i el preu és de 10€ per a participant.
Per altra banda es repetirà aquest any el Taller de Ratafia que es va fer per primer cop l'any passat i que la bona resposta que va tenir ha fet que es toni a programar. Aquest any però hi haurà una trobada prèvia per anar a recollir algunes de les herbes que es necesiten per fer la ratafia. Els participants han d'inscriure's i pagar 15€ per persona.
Una altra proposta és el curs de preparació per a l'ACTIC, el títol de competències digitals pel qual es fan examens per obtenir-ne el certificat. Des de l'Ajuntament i dins el Re-fes-te l'estiu s'ha programat un curs de 2 hores setmanals per a la preparació de l'examen. El preu és de 20€ per persona.

També hi haurà sessions obertes de ball. Enguany es podrà participar al de County dirigit per Anna Serrasolsas i al de Salsa que dirigirà la Marta Amargant, professora a la Fàbrica de les Arts.
Una altra proposta per a tots els públics és l'Americana de Volei-Paviment, on es muntaran 2 o 3 pistes de volei a la plaça Monamny i tothom qui vulgui podrà fer partits. És una propsota oberta i per a totes les edats.

El taller de postres per a infants i joves a partir de 8 anys, es repetirà de nou i s'està pensant en alguna última proposta de cloenda del Re-fes-te l'estiu per l'última setmana de juliol.

INSCRIPCIONS TALLER TEATRE MUSICAL - TALLER RATAFIA - CURS ACTIC:  sptcultura@gmail.com
 
 
 
Ajuntament de Sant Pere de Torelló - NIF: P-0823300-I
c. Verdaguer, 18 - 08572 Sant Pere de Torelló (Barcelona)
Tel. 93 858 40 24
Fax 93 850 91 30
st.peret@diba.cat
Avís legal
Web per Duma Interactiva.