Cerca:
Notícies << tornar
PRIMER ESBOÇ DEL PROJECTE DE REMODELACIÓ DEL PARC ATLÀNTIDA
22/06/2023
El passat dilluns dia 19 de juny l'alumnat de l'IE Josep M Xandri van presentar el projecte de treball sobre la remodelació del parc Atlàntida. Tal i com es va comunicar en el seu moment, aquest és un espai que des del consistori es plantejava la seva remodelació i el gran ús que en fa l'alumnat del centre educatiu va fer que proposessin al consistori de fer la proposta de remodelació conjuntament.

Per això, i sabent quina era la partida pressupostària que hi havia, tots els alumnes de les diferents comunitats que van voler formar part del projecte han estat treballant per fer la proposta. En el seu treball han fet estudis i treballs de disseny del nou espai, enquestes consultives a veïnat i població sobre alguns aspectes que es podrien canviar, estudi dels costos econòmics, estudi de la vegetació i la fauna....
Amb tot això els estudiants d'ESO van elaborar un document que van presentar a l'alcalde i la 1a tinent alcaldessa aquest dilluns i a partir del qual ara s'aniran concretant les coses que s'hi detallen fruit del treball conjunt de tots els alumnes interessats en el projecte.
 
 
Ajuntament de Sant Pere de Torelló - NIF: P-0823300-I
c. Verdaguer, 18 - 08572 Sant Pere de Torelló (Barcelona)
Tel. 93 858 40 24
Fax 93 850 91 30
st.peret@diba.cat
Avís legal
Web per Duma Interactiva.