Cerca:
Notícies << tornar
ARRIBA L'ESTIU I S'ACABEN ELS CURSOS
22/06/2023
Amb el final del curs escolar arriben també els actes de celebració i benvinguda a l'estiu des de les escoles i entitats del poble. El passat cap de setmana l'IE Josep M Xandri i l'Aula de música van fer els seus festivals de final curs que, per motius del temps, es van celebrar al pavelló municipal en alguns casos. 
D'una banda del divendres l'IE Josep M Xandri va fer una primera activitat al pavelló amb un espectacle amb tots els alumnes del centre on es van projectar imatges d'una dia a l'Institut Escola Josep Maria Xandri i que es van acompanyar de cançons per una part de l'alumnat i balls i moviment per part de la resta. A banda es va aprofitar per celebrar el final d'etapa dels alumnes de 6è que el proper curs inicien l'etapa d'ESO i que podran fer al mateix centre gràcies a disposar des de fa tres anys d'aquesta etapa. 
Després l'AFA va ser l'encarregada de la festa final amb sopar a la plaça Monmany i música i xerinol·la per a tot l'alumnat, professorat i famiiliars. 

Dos dies més tard, el pavelló es va omplir de nou de familiars i amics dels alumnes de l'Aula de müsica de Sant Pere que va celebrar el concert de final de curs. Un concert on els diferents grups de llenguatge, combos... van cantar cançons escollides i treballades en el tercer trimestre i que van portar a tot el públic a viatjar per diferents llocs del món. El concert va tenir una hora de durada i van actuar fins a 135 alumnes i professors conjuntament formant una magnífica orquestra i coral que no va deixar indiferent a cap dels assistents. Aquesta setmana els alumnes ja no han fet classes però els professors han fet les tutories amb els pares i mares de cada un dels alumnes o amb els mateixos alumnes.

A banda durant aquesta setmana i l'anterior s'han anat fent també els finals de curs d'altres activitats com el Hip-Hop, el futbol de la UE Santperenca, els cursos de natació...

FINAL CURS IE JOSEP MARIA XANDRI

FINAL CURS AULA MÚSICA SPT
 
 
Ajuntament de Sant Pere de Torelló - NIF: P-0823300-I
c. Verdaguer, 18 - 08572 Sant Pere de Torelló (Barcelona)
Tel. 93 858 40 24
Fax 93 850 91 30
st.peret@diba.cat
Avís legal
Web per Duma Interactiva.