Cerca:
Notícies << tornar
L'IE JOSEP M XANDRI A LA TROBADA DE COOPERATIVES ESCOLARS D'OSONA I EL LLUÇANÈS
28/04/2023
Avui els alumnes de l'IE Josep M Xandri han assitit a la trobada de Cooperatives escolars d'Osona i el Ripollès on han compartit amb la resta d'alumnes d'altres centres les seves experiències en la creació i treball d'una cooperativa. 
Projecte de la Diputació de Barcelona per potenciar l'emprenedoria. En la trobada, amb més de 400 alumnes de la comarca han presentat i intercanviat a través d'activitats i accions diverses els seus projectes cooperatius. 
El projecte es treballa durant tot el curs i els alumnes duen a terme tots els processos necessaris en la creció real de qualsevol cooperativa. El final del projecte de les cooperatives els porta a la venda del producte que han decidit per la seva cooperativa i els diners recollits s'aporten a una causa social o a una ONG.
Els alumnes del Xandri en la seva cooperativa han fet berenars que elaboraven al centre o a casa i que venien i que disposaven amb recipients fets amb oli d'oliva verge que els permet llençar a l'orgànic.
Una gran experiència educativa que permet als alumnes aprendre diferents àmbits educatius mitjançant la creació real d'una cooperativa.
 
 
Ajuntament de Sant Pere de Torelló - NIF: P-0823300-I
c. Verdaguer, 18 - 08572 Sant Pere de Torelló (Barcelona)
Tel. 93 858 40 24
Fax 93 850 91 30
st.peret@diba.cat
Avís legal
Web per Duma Interactiva.