Cerca:
Notícies << tornar
ACABA LA SETMANA CULTURAL A L'AULA DE MÚSICA SPT
28/04/2023
Un any més des de l'Aula de música SPT i conjuntament amb l'Ajuntament de Sant Pere s'ha programat una setmana cultural amb diferents propostes totes elles relacionades amb la música. 
Enguany el projecte, Descobrim la música, s'ha centrat a descobrir i conèixer tot el procés de gravació d'un disc o d'una cançó. Per això durant aquesta setmana els més de 140 alumnes i altres interessats en la proposta han pogut gaudir d'un taller amb en Bernat Riera on se'ls ha ensenyat com es grava la música i com després, amb els diferents programes existents al mercat es van ajustant les gravacions per aconseguir que el so del disc o la cançó soni el millor possible.
Després d'aquesta primera part més tècnica, tots els participants han pogut posar a la pràctica aquesta feina musical de gravació i ho han fet a un estudi professional del municipi, concretament a l'estudi de Planta records. Cada dia diferents grups segons l'instrument han passat per l'estudi i han anat gravant la cançó que s'ha convertit en el tema del curs a l'Aula de música i que podrà sentir també en directe i amb més de 140 persones a l'escenari el dia del concert de final de curs que es farà a La Riera. 
A banda, ara, un cop gravades totes les pistes per grups i per instruments, toca fer el treball per part de tècnics i professors de l'Aula per convertir la cançó i una única pista i poder-la difondre. 

Una proposta realment interessant que tots els participants han gaudit al màxim.

DESCOBRIM LA MÚSICA. DONNA DONNA
 
 
Ajuntament de Sant Pere de Torelló - NIF: P-0823300-I
c. Verdaguer, 18 - 08572 Sant Pere de Torelló (Barcelona)
Tel. 93 858 40 24
Fax 93 850 91 30
st.peret@diba.cat
Avís legal
Web per Duma Interactiva.