Cerca:
Notícies << tornar
UNA MOLT BONA DIADA DE SANT JORDI A LA BIBLOTECA L'ESQUELLER I A L'IE JOSEP M XANDRI
14/04/2023
Coïncidint amb la setmana de Sant Jordi, la biblioteca l'Esqueller, després de setmanes tancada per obres va tornar a obrir les seves portes. En les obres s'han fet algunes modificacions i adaptacions a les noves normatives d'equipaments públics així com repintar amb colors més clars i més neutres tota la biblioteca. 
Aquesta mateixa setmana i, seguint amb la tradició, es va fer la tria dels Punt de Llibre guantadors i l'entrega de premis que va ser divendres, 21 en el marc dels actes de celebració de la Diada de Sant Jordi de l'IE Josep M Xandri, que durant el matí van fer tallers culturals diversos i la preparació d'una versió de la llegenda de Sant Jordi, una adaptació pensada i preparada pels propis alumnes voluntaris de les diferents comunitats. 

En el concurs de Punts la participació ha estat un any més molt alta, amb més de 200 propostes i el jurat format per Ferran Carbonell, Aida Lucena i Mireia Ferrer va tenir moltes dificultats per la gran qualitat de les propostes presentades. Al final es van donar un total de 12 premis.
Els punts de llbre presentats es poden veure exposats a la biblioteca i el primer de cada categoria, a més, serà imprès i es repartirà durant tot l'any als usuaris de la biblioteca l'Esqueller.

SANT JORDI 2023
 
 
 
Ajuntament de Sant Pere de Torelló - NIF: P-0823300-I
c. Verdaguer, 18 - 08572 Sant Pere de Torelló (Barcelona)
Tel. 93 858 40 24
Fax 93 850 91 30
st.peret@diba.cat
Avís legal
Web per Duma Interactiva.