Cerca:
Notícies << tornar
BONS RESULTATS AL FUTBOL DE SANT PERE
23/03/2023
L'equip juvenil de la UE Santperenca es va proclamar campió de la lliga comarcal del Consell Esportiu d'Osona a falta encara d'algunes jornades. 
L'equip, que ja ho va celebrar, al final del partit de fa dues setmanes li queden encara alguns partits però que no suposaran ja canvis en la classificació final. 
La UE Santperenca ha incrementat en els dos darrers anys el nombre de jugadors i equips i es preveu que aquesta sigui una tendència en els propers anys, oferint així la possibilitat de la pràctica del futbol al mateix municipi. Una acció que es deu al gran esforç que des de la Junta de la UE, les famílies, l'Ajuntament... que han treballen perquè hi torni a haver escola a la santperenca.

Per altra banda, l'AFA Santperenca està també a punt de proclarmar-se campió de la lliga comarcal. A falta de dos partits les possibilitats són cada vegada més properes tot i que els 3 equips que estan al capdavant de la classificació i que han destacat gairebé per igual en aquesta temporada, lluiten per fer-se amb el títol. Des de l'AFA han fet una crida a tothom a assistir al camp en els darrers partits per animar als jugadors i gaudir, si és el cas, la victòria de la lliga.
 
 
Ajuntament de Sant Pere de Torelló - NIF: P-0823300-I
c. Verdaguer, 18 - 08572 Sant Pere de Torelló (Barcelona)
Tel. 93 858 40 24
Fax 93 850 91 30
st.peret@diba.cat
Avís legal
Web per Duma Interactiva.