Cerca:
Notícies << tornar
"NA RIBAS" DE FERRAN CARBONELL ES PODRÀ VEURE A SANT PERE EL PROPER 8M
25/02/2023
El proper dimecres, 8 de març podrem gaudir a Sant Pere de Torelló de la projecció del curt guanyador del festival Julius, "Na Ribas" del santperenc Ferran Carbonell.
La projecció s'acompanyarà d'una breu tertúlia amb el director així com d'una ACCIÓ 8M amb Montserrat Gambús i on tothom podrà col·laborar en la creació d'una pancarta que posteriorment es penjarà a la plaça Monmany.

A banda d'aquest acte, el mateix dimecres a partir de les 3 de la tarda hi haurà el campionat de pentanca femení i el divendres dia 10 a 3/4 de 9 del matí hi haurà la caminada que organitza cada setmana la Llar de Jubilats i al vespre es tornarà a fer el tradicional Sopar - revival amb animació i música de Xevi Festes. El preu del sopar, festa i obsequi serà de 15€ per persona i caldrà comprar el tiquet a qualsevol dels dos forns de pa del poble. 



El concurs Dones que han fet història serà també una proposta per aquest 8M que s'iniciarà la setmana del 27 de febrer, on els establiments locals tindran exposats als seus aparadors un cartell amb la imatge i un text explicatiu d'una dona que ha fet història. Les persones participants hauran d'esbrinar el nom de cada una de les 17 dones proposades i dipositar la butlleta a les urnes per poder entrar així al concurs d'una panera amb productes per a la cura i la higiene personal. Les 17 dones s'aniran penjant també a la xarxa d'Instagram de l'Ajntament. 
Finalment es publicarà una guia de suggerències literàries amb llibres de coneixaments i novel·les que poden ser d'interès per a tothom i que expliquen, parlen o han estat fetes per a dones.

DONES QUE HAN FET HISTÒRIA. BUTLLETA
#8MSPT23
 
 
Ajuntament de Sant Pere de Torelló - NIF: P-0823300-I
c. Verdaguer, 18 - 08572 Sant Pere de Torelló (Barcelona)
Tel. 93 858 40 24
Fax 93 850 91 30
st.peret@diba.cat
Avís legal
Web per Duma Interactiva.