Cerca:
Notícies << tornar
ENVELAT PLE PER ESCOLTAR A DAVID BUENO PARLANT DEL CERVELL DELS ADOLESCENTS
11/02/2023
Molta assistència a la xerrada organitzada des de l'IE Josep M. Xandri amb David Bueno i Torrens, doctor en biologia i professor de genètica a la Universitat de Barcelona. La seva trajectòria professional s'ha centrat en la genètica del desenvolupament i la neurociència, i la seva relació amb el comportament humà, també en l'àmbit educatiu.
 
L'Envelat d'El Polvorí va omplir-se amb prop de 300 persones que van gaudir d'una extensa i intensa xerrada centrada en El cervell dels adolescents, un tema que cal tractar des de la infantesa.

Abans de la xerrada es va fer una jornada de portes obertes per tal de mostrar a tothom qui ho desitgés el nou centre educatiu estrenat just després de les festes de Nadal per tota la comunitat educativa. A banda, les persones assistents van poder disposar de servei de guardaria i monitoratge per als fills i filles fins acabada la xerrada.

Des de l'IE Josep M. Xandri s'han ofert ja diferents xerrades amb professionals experts que han tingut una molt bona resposta i que demostren l'interès de la ciutadania per a conèxier i gaudir de les explicacions de professionals especialistes en l'educació, infància i joventut. 
 
 
Ajuntament de Sant Pere de Torelló - NIF: P-0823300-I
c. Verdaguer, 18 - 08572 Sant Pere de Torelló (Barcelona)
Tel. 93 858 40 24
Fax 93 850 91 30
st.peret@diba.cat
Avís legal
Web per Duma Interactiva.