Cerca:
Notícies << tornar
AXILONE METAL CONSTRUIRÀ UNA NOVA PLANTA DE PRODUCCIÓ DE 12.000 METRES QUADRATS A SANT PERE
27/01/2023
L'empresa Axilone - Metal situada a Sant Pere de Torelló i dedicada a la fabricació de peces per l'envàs de perfumeria i comèstica de luxe, ampliarà la seva planta amb una de nova de 12.000 metres quadrats.
La companyia ha decidit comprar els terrenys al polígon industrial de La Guàrdia davant la bona dinàmica dels mercats i el creixement que tenen.

El procés de decisió i tramitació per a la compra dels terrenys a Sant Pere i la incersió ha estat gràcies a la bona entesa entre la mateixa empresa i l'Ajuntament de Sant Pere fet que garanteix la seva continuïtat al poble i una previsió a llarg termini d'increment de llocs de treball que podria ser fer fins a 600 llocs.

Un del compromís que s'ha pres i treballat amb l'Ajuntament és el de buscar la possibilitat de crear per una formació específica que permeti a l'empresa formar personal que després puguin seguir treballant-hi.

L'empresa Axilone en el seu comunicat destaca el suport actiu per part de l'Ajuntament per garantir la inversió al poble de Sant Pere sobretot en tot el que fa a tràmits i limitacions adiministratives, gestions que l'alcalde Jordi Fàbrega juntament amb l'equip de govern i la mateixa empresa han estat treballant durant gairebé un any per tal de fer efectiva l'elecció de Sant Pere per part dels inversors. 

La previsió és que el nou edifici, estigui funcionant el 2025
 
 
Ajuntament de Sant Pere de Torelló - NIF: P-0823300-I
c. Verdaguer, 18 - 08572 Sant Pere de Torelló (Barcelona)
Tel. 93 858 40 24
Fax 93 850 91 30
st.peret@diba.cat
Avís legal
Web per Duma Interactiva.