Cerca:
Notícies << tornar
"EL DÍA QUE CONOCÍ LA VIDA" PRIMERA NOVEL·LA DE LA SANTPERENCA SARA CHAMAROUCH
24/01/2023
La santperenca Sara Chamarouch, actualment resident a Alemania, ha publicat la seva primera novel·la que ja es pot comprar a través de la plataforma Amazon Llibres.

La novel·la és una història basada en fets reals on la protagonista, la Naila, explica la història de la seva vida que és la història de la mateixa Sara. 
La idea d'escriure una novel·la li sorgeix en el moment que la seva mare, li demana per un escrit que ella mateixa va penjar en les seves xarxes el dia que feia 29 anys. L'escrit, totalment seu, li obre els ulls i es planteja la possibilitat d'escriure alguna cosa més. A partir d'aquí comença el procés de redacció de la novel·la. 

Una novel·la que l'editoral Punto Rojo Libros veu amb bons ulls en el moment que els envia el primer esbós i amb qui continuaran treballant per a acabar-la i donar-li la forma i edició per posar-la a la venda. 

La Sara explica que "és un novel·la de fàcil lectura i comprensió, amb una temàtica vigent, amb un punt d'intriga i emoció i sobretot amb molt sentiment personal. Al llarg de la història la Sara parla de com se sent estrangera en el país on actualment resideix i de com sent que Catalunya, país on va néixer, és la seva terra natal. També ens parla de la religió musulmana, una religió que ha estat sempre molt senyalada o del sentit del vel per a les dones musulmanes. 

Una història, doncs, que vol mostrar als lectors els sentiments i les experiències viscudes d'una dona nascuda a Catalunya, filla de pares vinguts del Marroc i actualment ciutadana d'Alemania. 
 
 
Ajuntament de Sant Pere de Torelló - NIF: P-0823300-I
c. Verdaguer, 18 - 08572 Sant Pere de Torelló (Barcelona)
Tel. 93 858 40 24
Fax 93 850 91 30
st.peret@diba.cat
Avís legal
Web per Duma Interactiva.