Cerca:
Notícies << tornar
EL FRED NO ESPANTA A LA GENT I LA FIRA DE SANT SEBASTIÀ TORNA A OMPLIR EL CASC ANTIC DE SANT PERE
24/01/2023
Malgrat el fred d'aquests dies, la Fira de Sant Sebastià va comptar un any més amb un bon nombre de visitants i participants que van poder gaudir de les diferents parades de productes artesans així com de les nombroses activitats que es van dur a terme durant el cap de setmana. 

Dissabte a 2/4 de 9 del vespre el pavelló es va omplir de gent per participar en el Tastet de fira que els restauradors locals, la Xicra, Cals Avis i rostisseria Òscar van oferir mentre els Cantamanyanes animaven amb la seva música l'ambient.

Diumenge, la jornada de portes obertes a l'IE Josep M. Xandri va ser un dels punts forts per on van passar moltíssimes persones per poder veure com ha quedat el nou edifici i la zona del casc antic i d'El Mas, a partir de les 11 del matí va tornar a ser un lloc molt concurregut on els visitants van poder fer el tastet de sopa torrada, esmorzar de pagès, desgranar blat de moro, veure els animals, gegants i ball d'en Xandri, ponis, comprar a les parades, visita als pessebres...

L'Acapte de sang que es va fer al Casal Cultural Recreatiu va ser també un lloc de molta gent i es van fer un total de 76 donacions, 84 ofereiments i 5 nous donants. Amb aquestes dades, es calcula que 228 persones es podran beneficiar de la sang donada.

Abans d'acabar la Fira, el tradicional sorteig dels 10 lots de productes de pagès. Un any més doncs, bona participació i molt bona valoració i especial agraïment a totes les entitats que van fer-ho possible així com als paradistes i als i les visitants. 

Fira Sant Sebastià
 
 
Ajuntament de Sant Pere de Torelló - NIF: P-0823300-I
c. Verdaguer, 18 - 08572 Sant Pere de Torelló (Barcelona)
Tel. 93 858 40 24
Fax 93 850 91 30
st.peret@diba.cat
Avís legal
Web per Duma Interactiva.