Cerca:
Notícies << tornar
PRIMERA TROBADA AMB ELS ALUMNES DE L'IE JOSEP M XANDRI PER REFORMULAR EL PARC ATLÀNTIDA
20/01/2023
Aquesta setmana i després de la proposta que des de l'Ajuntament es va fer a l'IE Josep M Xandri, per a treballar en la remodealació del Parc Atlàntida, l'alcalde Jordi Fàbrega, la 1a Tinent alcaldessa Griselda Castells i la tècnica Caterina Gubern es van reunir al centre per començar a parlar de quines són les primeres idees i propostes que els alumnes han plantejat. 

En la trobada primer es va fer una sessió amb els alumnes que voluntàriament han escollit participar en aquest projecte dels cursos de P3 fins a 3r de primària i en una segona sessió amb la resta d'alumnes de 4t de primària fins a 3r d'ESO. 

Feta aquesta trobada i acordats alguns dels paràmtres  que cal tenir en compte com el pressupost, la voluntat a mantenir l'espai naturalitzaat... el compromís és que els alumnes faran una proposta més detallada del projecte que inclourà també la redacció del projecte, pressupost, amidaments... dades que treballaran des del mateix centre amb el suport, si és necessari, de la tècnica municipal. 

Aquest és un element més del projecte de millora dels parcs infantils del municipi que es va iniciar al passat mes d'octubre.
 
 
Ajuntament de Sant Pere de Torelló - NIF: P-0823300-I
c. Verdaguer, 18 - 08572 Sant Pere de Torelló (Barcelona)
Tel. 93 858 40 24
Fax 93 850 91 30
st.peret@diba.cat
Avís legal
Web per Duma Interactiva.