Cerca:
Notícies << tornar
ACABEN LES FESTES DE NADAL AMB UNA GRAN PARTICIPACIÓ A TOTS ELS ACTES
16/01/2023
Acaben les Festes de Nadal a Sant Pere amb una gran participació de gent a tots els actes organitzats per entitats locals, ajuntament, col·lectius...
Durant els dies que han durat les festes s'ha pogut gaudir d'activitats que tenen ja una gran tradició al nostre poble com és la Cagada del Tió Popular, el taller de tions o de fanalets, el Saló de l'infància, la cursa de Na'Dalt, les cantades de Nadales al carrer, a l'IE Josep M Xandri o a la residència, l'engalanament de carrers i places...

Aquest any a més s'ha consolidat plenament l'activitat de la Sortida del Sol des de Bellmunt així com la rebuda de l'any nou a El Mas, ambdues propostes amb una participació que va superar el centenar de persones. 
També aquest any es va recuperar una activitat que s'havia fet fa uns anys sota el nom d'Operació Nadales, adaptant-la al programa d'èxit de TV3, Eufòria. La proposta sorgida d'infants del poble no es va poder dur a terme per manca d'inscrits però des de l'Ajuntament i els mateixos infants que ho van proposar es preveu repetir la proposta de cara a l'any vinent.

També destacar la proposta dels Pastorcets, una iniciativa sorgida d'un grup de persones del poble que van oferir dues sessions d'uan adaptació humurística dels Pastorets de J. M Folch i Torres i que va activar de nou el teatre Parroquial El Centre que va omplir-se en les dues sessions celebrades.

La valoració doncs, és del tot positiva i des del consistori es vol agrair novament a entitats del poble i col·lectius per fer possible un any més una programació nadalenca plena de propostes per a tots els públics i edats. 

NADAL SPT2022

PASTORETS IE JOSEP M XANDRI

NADALES IE JOSEP M XANDRI
 
 
Ajuntament de Sant Pere de Torelló - NIF: P-0823300-I
c. Verdaguer, 18 - 08572 Sant Pere de Torelló (Barcelona)
Tel. 93 858 40 24
Fax 93 850 91 30
st.peret@diba.cat
Avís legal
Web per Duma Interactiva.