Cerca:
Notícies << tornar
NOVA EDICIÓ DEL TALLER TU TAMBÉ POTS CANTAR I PRIMERA EDICIÓ INFANTIL
09/12/2022
Un any més, des de l'Ajuntament de Sant Pere de Torelló s'ha organitzat el taller de cant: Tu també pots cantar, un taller obert a tothom que tingui ganes de cantar, hagi fet cursos de música o no. L'objectiu és donar resposta a totes aquelles persones que els agrada la música i en especial el cant com a element de desconnexió, gaudir, relacionar-se, desconnectar...

La proposta compte amb tres sessions d'una hora i mitja cada una i el seu director, Òscaf Bretau, treballa dues o tres cançons diferents, que poden ser proposades per ell mateix o a partir de propostes dels mateixos participants i que el dia dels actes de La Marató de TV3 es podran sentir durant l'estona dedicada als concerts i a la música. 

Aquest any, a més, s'ha incorporat una nova proposta, el grup infantil que ha comptat amb 9 participants i que també mostraran el que han après el dissabte dia 17 de desembre en el marc dels actes de La Marató.

La bona resposta del taller és la garantia i el motiu que des de l'Ajuntament es repeteixi la seva programació any rere any. 
 
 
Ajuntament de Sant Pere de Torelló - NIF: P-0823300-I
c. Verdaguer, 18 - 08572 Sant Pere de Torelló (Barcelona)
Tel. 93 858 40 24
Fax 93 850 91 30
st.peret@diba.cat
Avís legal
Web per Duma Interactiva.