Cerca:
Notícies << tornar
NOVA TROBADA DEL CONSELL MUNICIPAL CULTURAL DE SANT PERE TORELLÓ
10/11/2022
Dimarts, 8 de novembre la Sala de Plens de l'Ajuntament va comptar amb una nova trobada del Consell Municipal Cultural on hi són convidades totes les entitats, col·lectius així com persones a títol individual que vulguin proposar, plantejar, debatre... accions pel poble de Sant Pere.
En aquesta edició i com ja és tradició, es va parlar i treballar per a la programació dels actes d'aquest final d'any, des dels relacionats amb el proper 25N Dia Internacional per la lluita contra la violència envers les dones, fins a propostes per a la celebració dels actes relacionats amb La Marató de TV3 i els de les festes de Nadal. 

En el Consell es va acordar que la data per als actes de La Marató es faran el dissabte, 17 de desembre coïncidint tothom amb que el mateix dia de La Marató a Sant Pere hi ha moltes activitats prèvies al Nadal: portada del pessebre, inauguració pessebres, dinar Nadal Llar de Jubilats... i aquesta superposició d'activitats no afavoreix a ningú. La proposta serà bastant similar als altres anys tot i que es canvia l'emplaçament i es farà a la zona d'El Mas amb activitats per a totes les edats, parada d'scrap, petanca, paneres solidàries, tallers i el tradicional final de jornada amb el concert d'un dels grups d'alumnes de l'Aula de música i els participants al Taller de cant amb l'Òscar Bretau que aquest any té com a novetat que hi haurà també un grup per infants i joves. 

Pel que fa al Nadal les entitats van plantejar les seves activitats i es va intentar de coordinar per tenir així una programació conjunta que es farà arribar a totes les cases com cada any i alhora per garantir que no hi hagi coïncidència d'activitats i horaris. Des de la Comissió de Reis, presents també al Consell van aprofitar per fer una crida a voluntaris que vulguin ajudar en la preparació i organització de l'arribada de SSMM els Reis de l'Orient. 

Finalment es va recordar a totes les entitats que abans de finalitzar l'any han de presentar la documentació justificactiva de les subvencions acordades i que en cas de qualsevol dubte o suport poden dirigir-se al mateix ajuntament, on, des de la regidoria de cultura se'ls donarà suport.
 
 
Ajuntament de Sant Pere de Torelló - NIF: P-0823300-I
c. Verdaguer, 18 - 08572 Sant Pere de Torelló (Barcelona)
Tel. 93 858 40 24
Fax 93 850 91 30
st.peret@diba.cat
Avís legal
Web per Duma Interactiva.