Cerca:
Notícies << tornar
FESTA MAJOR 2022
20/09/2022
Divendres, 16 de setembre amb el repartiment a totes les cases de la revista La Grevolosa i l'endemà dissabte amb la jornada de Ioga solidària per les cardiopaties congènites es va donar el tret de sortida a una nova edició de la Festa Major que s'allargarà fins el proper dimarts amb la caminada organitzada per la Llar de Jubilats SPT i la tarda de bingo de Festa Major.

Durant tota la setmana es faran diferents activitats per a tots els públics: carretilles per petits i grans, pabordes infantils, gegants, ball, concerts, gimcana pagesa, quina, sopar de Festa Major, sardanes, ofici... un bon nombre de propostes que són possibles gràcies a la participació i col·laboració d'entitats, col·lectius i persones a títol individual de Sant Pere.

També des de fa ja uns dies, es comencen a veure les primeres accions dels barris blau i verd que lluitaran per guanyar la batalla de la Festa Major 2022. Amb la decoració per barris, el concurs de balcons, la cursa d'esprints, els aparadros i la gimcana pagesa i la quina cada barri podrà sumar punts i aconseguit així ser el vencedor. Recordem que en la última edició de la Festa Major, va ser el barri blau qui es va endur la victòria.

LA GREVOLOSA  

FE D'ERRADES PROGRAMACIÓ
 
 
Ajuntament de Sant Pere de Torelló - NIF: P-0823300-I
c. Verdaguer, 18 - 08572 Sant Pere de Torelló (Barcelona)
Tel. 93 858 40 24
Fax 93 850 91 30
st.peret@diba.cat
Avís legal
Web per Duma Interactiva.