Cerca:
Notícies << tornar
ACABA EL TORNEIG F7 AMB VICTÒRIA DE L'EQUIP NETEGES NÍFIDUS
18/07/2022
Divendres a les 11 de la nit finalitzava el Torneig de F7 que va iniciar-se just després de Sant Joan i que cada dia oferia 4 partits al camp d'esports "Pep Aleix".
El torneig que té ja un llarg recorregut, es duia a terme a Torelló però degut a les obres de millora del camp que s'estan fent, els organitzadors van sol·licitar poder-lo fer a Sant Pere.
Això ha suposat que durant 3 setmanes l'ambient al camp ha estat realment considerable, tan pel que fa a jugadors com a públic. Divendres, els equips Can Matagalls, finalistes també l'any passat i l'equip Neteges NÍfidus es van trobar a la final un cop més, amb victòria pels de Neteges Níifidus.
Durant l'organització del torneig es va intentar també, fer un segon grup per a infants però finalment es va haver de suspendre per falta d'equips inscrits, el mateix que va passar en categoria adults femenina. 
El president de la UE i l'alcalde de Sant Pere, van ser presents a l'entrega de premis on no va poder-hi assistir la regidora d'esports per compromisos personals. 
La valoració però que es fa des de la regidoria, els equips, el públic i sobretot els joves organitzadors és realment molt positiva. 
 
 
Ajuntament de Sant Pere de Torelló - NIF: P-0823300-I
c. Verdaguer, 18 - 08572 Sant Pere de Torelló (Barcelona)
Tel. 93 858 40 24
Fax 93 850 91 30
st.peret@diba.cat
Avís legal
Web per Duma Interactiva.