Cerca:
Notícies << tornar
LA SETMANA CULTURAL DE L'AULA DE MÚSICA ACABA AMB UNA MOLT BONA VALORACIÓ
22/04/2022
L'Aula de música SPT amb més de 100 alumnes, va celerbar després de dos anys d'aturada, la tradicional Setmana Cultural que va finalitzar just abans de la Diada de Sant Jordi.
Durant la setmana es van dur a terme classes col·lectives en les quals tots els alumnes, petits i grans, d'un mateix instrument es van trobar per tocar junts. En la majoria de les classes col·lectives es va començar a treballar el repertori de Final de curs, que es farà el proper 21 de juny a El Serrat i que serà un musical temàtic.
Compartir classes és una iniciativa que a banda de poder treballar un tema específic com és el final de curs, els i les alumnes valoren i gaudeixen molt ja que es troben amb companys d'instrument per primera vegada i amb un objectiu comú.
A banda aquest any s'ha fet un taller que ha implicat també un sector professional del poble, el de la torneria. Aprofitant l'empresa de creació de baquetes Baart, l'Aula va organitzar un taller en el qual els alumnes de llenguatge i també infants i joves que no són membres de l'Aula van construir un instrument que ha de poder fer servei a la mateixa Aula. Un taller doncs, molt transversal i que va agradar moltíssim i va obtenir uns resultats molt gratificants per a tothom. 
Per tancar la setmana, Cantata de la Revolta de la cuina que es va haver de traslladar a l'Envelat a causa de la pluja. En la cantata hi van participar els alumnes de llenguatge de tots els nivells i els més grans van ser -ne els narradors.
Després primera trobada de grups de combo, instruments, coral... per fer els primers assajos col·lectius d'alguna de les peces que sonaran al prometedor final de curs. 

SETMANA CULTURAL AULA DE MÚSICA SPT
 
 
Ajuntament de Sant Pere de Torelló - NIF: P-0823300-I
c. Verdaguer, 18 - 08572 Sant Pere de Torelló (Barcelona)
Tel. 93 858 40 24
Fax 93 850 91 30
st.peret@diba.cat
Avís legal
Web per Duma Interactiva.